+358 44 560 8083

Unelmat käyvät toteen!

maastopyöräily kouvola mielakka

Kouvolan Mielakassa aloittaa tänä kesänä uusi yritys: Bike & Hike Maastopyöräretket. Sen mukana mennään metsään kirjaimellisesti, fillarilla ja hyvällä porukalla.

 

Olin tekemässä maastopyöräilystä kertovaa juttua Mahdollisuuksien Kouvola -lehteen kesällä 2013, kun kiipesimme toimittajakollega Tony Tavin kanssa Mielakanrinteen huipulle. Jäimme hetkeksi ihailemaan maisemaa yli kotikaupungin ja koko Kymenlaakson. Mietimme, kuinka helmi paikka Mielakka onkaan: monipuolinen maasto, hyvä sijainti ja -saavutettavuus. Lisäksi valmista toimitilaa: vuokraamo, kahvio, aurinkoterassi, sauna, kota ja laavu.

Syntyi ajatus — mitä jos Mielakassa tarjottaisiin luonto- ja liikuntapalveluita myös kesällä.

Nyt tuo unelma on käymässä toteen! Minulla on ilo ja kunnia kertoa, että aloitan toukokuun alussa yrittäjänä Mielakan Rinnekeskuksen tiloissa. Tästä suuri kiitos kuuluu Team Mielakalle!

Maastossa pyöräileminen on monipuolinen tapa liikkua ja retkeillä. Pyöräilijä voi harrastaa reipasta hikiliikuntaa kaveri- ja työporukassa tai rauhallista luonnon havainnointia perheen kesken. Kävelyyn verrattuna pyörä mahdollistaa pitemmät matkat, joilla voi nähdä ja kokea enemmän. Maastopyöräilyssä yhdistyvät vapaus, luonnosta nauttiminen ja liikunta, seikkailua unohtamatta. Laji sopii ennakkoluuloista poiketen kaikille liikkuville ihmisille, ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Sijainniltaan Mielakka on elämyspalvelulle ihanteellinen — miltei kaupungin keskustassa, kuitenkin polun varressa. Mielakasta käsin on mahdollista saavuttaa koko Kymenlaakson upea luonto. Etelässä polut johtavat Kymijoelle ja sitä myötäillen aina merelle saakka. Pohjoisessa retkeilijää odottaa Verlan- ja Repoveden seutu, kun taas kaakossa kajastaa legendaarinen Salpalinja. Ja mitä kaikkea onkaan vielä tutkimatta?

Kutsun kaikki tervetulleeksi avajaisiini Mielakkaan 3.6. keskiviikkona!

Terveisin Ville Mattinen
Bike & Hike Maastopyöräretket — unelmien polkua etsimässä!

Comments are closed.