+358 44 560 8083

Tervetuloa 3.6. avajaisiin!

bikehike_avajaiset_kouvola_maastopyörä

Tervetuloa viettämään liikunnallista iltapäivää Mielakkaan keskiviikkona 3.6. klo 14-18. Vietämme samalla uuden yrityksen BIKE&HIKE Maastopyöräretket -avajaisia.

Liikunnallisessa iltapäivässä on monipuolista ohjelmaa, kuten maastopyörien koeajoa testiradalla, leikkimielinen kilpailu: Mielakka Challenge, Kouvolan Pyöräilijöiden maastolenkki, Kuntokellarin kahvakuulajumppa, alamäkiajonäytös, Tensile-teltat, ohjelmaa lapsille, arvontaa ja tarjoilua!

OHJELMA

14:00
Pyörävuokraamo ja testirata: Bike&Hike ja Kouvolan Pyöräilijät esittelevät pyöräilykalustoa, jota pääsee kokeilemaan testiradalla. Mukana super-suosittu Fatbike-läskipyörä. (14:00 -18:00)

Eräkokki paistaa munkit ja keittää nokipannukahvit. Tarjolla myös muita herkkuja!

”Nykyihmiselle tekisi hyvää mennä takaisin puuhun”. Tentsile Finland esittelee uutta, puuhun ripustettavaa majoite-telttaa. Näytillä ja testattavana myös Selkbag -makuupussipukuja, Jumbohammock -riippumattoja. (14:00-18:00)

15:00
Mielakka Challenge -kilpailu: Luulitko olevasi kovassa kunnossa? Arvaa uudestaan. Kilpailussa ajetaan pyörällä ylös jyrkkää laskettelurinteeseen tehtyä asfalttirataa. Paras aika palkitaan Sokos Hotelli Vaakunan lahjakortilla! (15:00 -17:30)

Hiihtohissi aukeaa. Motorisoitu kuljetus huipulle. Alastulosta vastaa painovoima.

15.30
Kuntohuoneen kesäkiertue: Jennin tunnilla pääset haastamaan itsesi muun muassa kahvakuulan, tekniikkatikkaiden ja oman kehosi kanssa. Tunnin hinta on 5 e/kerta. Maksu käteisellä, smartum- tai tykyseteleillä.

16:00
Maastolenkki: Käy kokeilemassa maastopyöräilyä Kouvolan pyöräilijöiden vetämällä maastolenkillä! Kesto noin 30 min.

Alamäkiajonäytös: Kymi Antiflow näyttää kuinka ajetaan alamäkeä!

17.00
100 Naista Satulaan -kampanja huipentuu. Naisille suunnatussa pyöräilynedistämiskampanjassa on tavoitteena saada 100 naista kokeilemaan maastopyörää. Osallistujien kesken arvotaan ohjattu viiden hengen maastopyöräretki. Voittajan julkistaminen.

18:00
Avajaiset päättyvät.

Junnujen maastopyöräkoulu. Kouvolan pyöräilijät järjestää 7-14 -vuotiaille suunnatun maastoajokoulun. (18:00 – 19:00)

Comments are closed.