+358 44 560 8083

Maastopyöräretki vuoden 2015 retkikohteeseen!

Tour de Mäntyharju maastopyörä

Lähde Tour de Mäntyharju -tapahtumaan su 26.7.

Järjestämme 26.7. sunnuntaina päiväretken Mäntyharjuun, jossa osallistumme Tour de Mäntyharju -tapahtumaan. Retkellä pyöräilemme vuoden 2015 retkikohteeksi valitulla Mäntyharju-Repovesi -reitillä. Harjujen ja metsäjärvien väliselle alueelle levittäytyvä maastopyöräreitti tarjoaa elämyksellisen matkan Mäntyharjun keskustasta kohti Repoveden kansallispuistoa.

Liity iloiseen BIKE&HIKE -tiimin ja lähde maastopyöräretkelle upeisiin maisemiin!

Päiväohjelma

08.30 Kokoontuminen Mäntyharjun Kisalassa osoitteessa Urheilutie 1.
09.00 Lähtö retkelle. Rakennettu maastopyöräreitti on pituudeltaan 46 km, jonka ajamme yhdessä sovittua retkeilyvauhtia. Välillä pysähdymme tauko- ja näköalapaikoilla nauttimaan maisemista, virvokkeista ja eväistä.
14.00 Arvioitu paluu Kisalaan, jossa mahdollisuus käydä suihkussa ja vaihtaa vaatteita. Ruokailu ja retken fiilistely. Kotiin paluu.

Tapahtuma ei ole kilpailu, mutta osallistujille otetaan aika. Retki soveltuu myös kokeilijoille ja vähemmän maastopyöräilyä harrastaneelle.

Kysy kuljetusta Mäntyharjulle!

 

Retken hinta ja varaus
14.7. mennessä: hinta 80,-
20.7. mennessä: hinta 95,-

Hinta sisältää: tapahtumamaksu, maastopyörän ja kypärän -vuokra, tiimi T-paita, urheilujuomaa, taukoeväät, suihku ja ruokailu maalissa sekä matkaoppaan palvelut.

Varaa: 044 560 8083 | myynti@bikehike.fi

Haluatko treenata ja varata oman pyörän?

Mäntyharjua silmällä pitäen järjestämme yhden harjoittelukerran, mini-maastopyöräkurssin, jossa treenaamme maastopyörällä ajamista: jarruttaminen, vaihteiden vaihtaminen ja oikea polkeminen. Teemme harjoitteita, jotka kehittävät tasapainoa ja koordinaatiokykyä sekä käymme läpi erilaisia maastossa vastaan tulevia tilanteita.

Kurssilla saa hyvän tuntuman pyörään ja sen käsittelyyn, jonka jälkeen on mukavampi lähteä itse retkelle.

Torstaina 23.7. klo 18.00-20.00 Mielakka
Hinta 20,-

OSALLISTU tästä Mini-kurssille!

Tervetuloa kokemaan vuoden retkeilykohde hyvässä seurassa!

BIKE&HIKE Maastopyöräretket
Ojaniityntie 3, Mielakka, Kouvola
044 560 8083 | bikehike.fi

Comments are closed.