+358 44 560 8083

Bikehike uutiskirje 1 / 2017

Bikehike maastopyöräily yrityksilleja ryhmille kesällä ja talvella

Hyvä ulkoilun ystävä,

haluan kiittää sinua osoittamastasi mielenkiinnosta maastopyöräilyä ja Bikehikeä kohtaan!

Luonnossa liikkuminen, vapaus ja hauskan pitäminen ovat alkavalla kaudella edelleen se ”meidän” juttu – syy miksi tätä tehdään. Pyrimme jatkossakin tarjoamaan yhä kiinnostavampia elämyksiä maastopyöräilyn saralla; retkiä, lenkkejä, kursseja ja kokeiluja.

Toimintamme kantava voima on tarjota mahdollisimman monelle tilaisuus lähteä ulos luontoon liikkumaan ja seikkailemaan!

Bikehiken tiimi kasvaa!

Ville, Katja ja Aleksi ovat saaneet seurakseen 2 uutta tiimijäsentä – Heikin ja Sannan:

Tässä Bikehike maastopyöräily Kouvolan tiimi

Nurmisen Heikki on pyöräilyn monitoimimies, jonka terävästä kynästä saamme nauttia Bikehiken pyöräilyblogissa. Psst! Pyörämekaanikkonakin tunnettu Heikki avaa keväällä 2017 pyöräkorjaamon Kuusankoskelle, jonka ansiosta Bikehiken pyörät rullaavat jatkossa entistä kevyemmin.

Pyöräily + valmennus

Yritysvalmentaja Sanna Niemelä tarjoaa tiimeille ja yrityksille valmennuksia, kuten stressinhallinta sekä vahvuuksien ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen. Pyöräily ja valmennus, siinäpä hyvä kombo aktiivisen virkistyspäivän ohjelmaan!

Lue koko tiimin esittely etusivulla.

Fatbike ja talvi = mahtavaa!

Kulunut talvi on ollut pyöräilyn ja etenkin maastopyöräilyn kannalta oikein hyvä. Vähäisen lumen takia etelässä ei ole päästy kunnolla hiihtämään, mutta onneksi ”läski” on vienyt metsäpoluille hikoilemaan yhä uudestaan ja uudestaan.
Pakko ihan tunnustaa, että olen itse päässyt kunnolla sisään ”läskipyöräilyyn” vasta tänä talvena. Aikaisemmin vierastin läskipyörää, sen kokoa, painoa ja kömpelyyttä, ominaisuuksia jotka vain hidastavat menoa. Mutta nyt, ajettuani kuluvan talven ahkerasti läskillä, voin sanoa erehtyneeni, taas kerran.

Talvipyöräily läskipyörällä on mahtavaa

Läskipyörä on alunperin suunniteltu juuri talvikäyttöön ja sellaisena se onkin varsin mainio peli:

– Fatbike kulkee epätasaisessa maassa, lumella ja jopa jäällä vaakaasti kuin juna. Tämä seikka lisää huomattavasti mukavuutta ja turvallisuutta talvipyöräilyssä. Paksut renkaat antavat puolestaan mahtavan pidon ja kantavuuden pikkuhangessa ja jopa puuterilla. Läskipyörä on myös mentaali, päänsisäinen asia, sillä Fädin kanssa ei tarvitse hötkyillä, on lupa ottaa vähän rennommin ja nauttia matkasta.

Virkistys-, kokous- ja asiakastilaisuudet

Viime kauden jälkeen olemme Bikehikessä tehneet tuotekehitystä pyrkimyksenä entistä kohdennetumpien palvelujen tarjoaminen. Tämä siksi, että erilaisista lähtökohdista olevat ryhmät voisivat löytää helpommin oman tapansa liikkua luonnossa pyörällä. Esimerkkinä ajankohtainen uutuus, talvipyöräily, joka tarjoaa jotain uutta ja jännittävää ohjelmaa talvipäiviin!

Muut ryhmäohjelmat

  • Maastopyöräkokeilu: sopii aloittelijoille ja niille, jotka haluavat oppia ja kokea uutta!
  • Kuntomaastopyöräily: se on niin hauskaa, että kunto kasvaa kuin itsestään!
  • Maastopyöräretki: rentoa etenemistä, yllättäviä luontokohteita ja tietenkin eväät!

Katso lisätiedot: Maastopyöräilystä yrityksille ja ryhmille

GoExpo-messut

Bikehike on tänäkin vuonna GoExpo-messuilla Helsingissä 17.-19.3. Messujen aikaan julkaisemme myös kauden 2017 yksityishenkilöille suunnatut palvelut, kuten elämykselliset päiväretket Repoveden kansallispuistoon, lyhyempiä lähiretkiä. Lisäksi luvassa on maastopyöräkursseja niille, jotka haluavat uuteen harrastukseensa kunnon startin.

Pyöräilytapahtumista olemme lukinneet ohjelmistoon Kuusankoski MTB:n ja Tahko MTB:n, joihin tarjoamme vuokrapyöriä ja valmennuskursseja.

Mielakan pyörävuokraamo aukeaa huhtikuun alussa, mutta viikkolenkkejä aletaan pyörittää jo helmikuussa.

Kiitos että sain kertoa sinulle Bikehiken kuulumiset. Tästä tulee mahtava pyöräilyvuosi – Nähdään pian!

Terveisin Ville Mattinen

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Haluatko lisätietoa tai ehkä ehdottaa jotain?
Lähetä viesti: info@bikehike.fi

Comments are closed.