+358 44 560 8083

Bikehike uutiskirje 2 / 2017

Bikehiken pyorailykalenteri toukokuu 2017

Pyöräilykausi 2017 polkaistaan liikkeelle!

YES, tästä se taas lähtee liikkeelle, nimittäin pyöräilykausi ja kunnolla lähteekin, sillä tähän uutiskirjeeseen on pakkaantunut hirmuinen määrä uutisia ja tapahtumia! On uutta aukioloaikaa, lasten maastopyöriä, lauantailenkkiä, alkeiskurssia, pyöräilyviikkoa, fillariaamupalaa, Kouvolapäivää, äidit ajamaan -kampanjaa, Kuusankoski MTB -tapahtumaa, Repoveden retkeä, yrityksen virkistyspäivää… NO HUH HUH!

Heti alkuun hyviä uutisia vuokraamosta – Mielakan pyörävuokraamo palvelee asiakkaita toukokuun alusta alkaen myös viikonloppuisin la-su klo 10.00-14.00. Viikolla tiistaista perjantaihin aukiolo pitenee tunnilla päättyen nyt klo 18.00. Eli jos pääset töistä klo 16 ehdit vielä polkaisemaan polulle. Maanantaisin olemme suljettu.

Hyvät uutiset jatkuvat: Olemme tuoneet vuokravalikoimaan myös lasten maastopyöriä. Kokoja fillareissa on 2 kpl: Cube Kid 200 -pyörä soveltuu 110-130 cm pituisille ja Cube Kid 240 -pyörä 130-150 cm pituisille kuskeille.

Nyt koko perheen voimin maastoretkelle!

Cube Kid 200 Bikehike Pyörävuokraamo Kouvolao Cube Kid 200 Bikehike Pyörävuokraamo Kouvolao

Katso lisää >> Pyörävuokraamo

I want more!

Täältä pesee: viikkolenkit jatkuvat normaalisti tiistaisin klo 18.00-19.30, mutta ei siinä vielä kaikki, sillä Hikitiistai saa kaverikseen lauantailenkin klo 10.00-11.30. Tervetuloa uudet ja vanhat pyöräilijät: tutustumiskäynti on ilmainen. http://www.bikehike.fi/kuntomaastopyoraily/

Toukokuun tapahtumat

Pyöräilykausi polkaistaan kunnolla käyntiin, sillä toukokuu on tapahtumia pullollaan. Hyppää satulaan ja polkaise maastopyöräilyn maailmaan!

PYÖRÄILYVIIKKO 6.-14.5.

Valtakunnallinen pyöräilyviikko 6.-14.5 on täynnä tapahtumia ja toimintaa:

La 6.5. Mäntyharjun pyöräilijät Kouvolassa

Mäntyharjun pyöräilijät tekee ystävyysvierailun Kouvolaan 6.5. lauantaina, jolloin on tarkoitus ajaa yhteismaastolenkki Tour de Kouvola -hengessä. Toivotamme kaikki maastomiehet ja naiset rohkeasti mukaan, jotta saadaan aikaiseksi oikein näyttävä letka. Vauhti tullee olemaan verkkaista ja taukoja pidetään riittävästii. Vapaa pääsy! Kokoontuminen Mielakassa klo 10.00. Huom! Viikkolenkkiä ei ajeta.
Tiedustele/ilmoittaudu: 044 560 8083 | info@bikehike.fi

Ma 8.5.Maastopyöräkurssi alkaa

Etsitkö uutta harrastusta ja pidät ulkoilusta ja luonnossa liikkumisesta? Maastopyöräkurssilta saa rautaisannoksen tietoa, taitoa ja kokemusta maastopyöräilystä ja pääsee helposti harrastuksen pariin. Neljä kertaa maanantaisin 8.-29.5. klo 17.00-19.00.

Maastopyöräilyn alkeiskurssi

Hikitiistai 9.5.

Tiistain viikkolenkki omalla paikallaan klo 18.00 Mielakassa.

Keskiviikko 10.5. Fillariaamupala

Työmatkapyöräilijöitä ja muita aamuvirkkuja fillaristeja hemmotellaan: Fillariaamupala 10.5.2017 klo 6-9 Kouvolan torilla. Maksuton aamupala 250 ensimmäiselle Allun torikahvilalla ja Marttakahviossa. Oleppas hereillä!

http://liikkuvakouvola.fi/pyorailyviikko-6.-14.5.2017

Lauantai 13.5. Kouvolapäivä

Parik-Ekomaan Kouvolapäivän tapahtuma klo 10-14 teemana pyöräily ja kierrätys. Ekomaan myymälä auki, buffetti, perennanvaihtotori, fillarirallin taitoajorata ja arvontaa. Bikehike mukana esittelemässä toimintaa ja kertomassa maastopyöräilystä harrastuksena. Teemana on . Mukana myös Kymi Anti-Flow, Heikin pyöräverstas, Liikenneturva ja Kymenlaakson Jäte. Tervetuloa!

Sunnuntai 14.5. Äidit ajamaan!

Isät huomio – äitienpäivä tulee! Äiditkin pitää saada kokeilemaan maastopyöräilyä.

Bikehiken äitienpäivän tarjoukset:

1. Maastopyöräkokeilu äideille
Iskät hoitaa muksut, kun äiskät lähtee skutsii polkee. Ohjattu pyöräretki äideille.
Aika ja paikka: äitienpäivänä 14.5. klo 14-16 @Mielakan pyörävuokraamo.
Hinta: 30 € (Norm. 40 €) Sisältää ohjaus, pyörävuokra, kypärä ja energiajuoma.
Osta lahjakortti verkkokaupasta! (Voit ostaa lahjakortin myös Mielakan pyörävuokraamosta)

2. Pyörävuokraus – 20 %
Mies – vuokraa pyörä tai vaikka 2 ja lähde naisesi kanssa metsään polkemaan!
Pyörävuokraan oikeuttavat lahjakortit: – 20 % (Lahjakortti voimassa kesäkuun loppuun saakka.)
Osta lahjakortti verkkokaupasta! (Voit ostaa lahjakortin myös Mielakan pyörävuokraamosta)

25.5. Kuusankoski MTB

Kuusankosken Urheiluseura järjestää maastopyöräkilpailut helatorstaina 25.5.2017 klo 12.
Kehuja saanut reitti on pysynyt viime vuodelta lähes ennallaan. Bikehike kannustaa kaikkia osallistumaan tähän hienoon tapahtumaan. Tarjolla myös vuokrapyöriä ja reenaamassa voi käydä vaikka viikkolenkeillä.

Katso lisää >> Kuusankoski MTB

Kurkistus kesäkuuhun:

4.6. Vesibussi/maastopyörä -yhdistelmäretki Repovedellä

Tällä ainutkertaisella yhdistelmäretkellä ihaillaan järvimaisemia vesibussin kyydissä ja rantaudutaan Repoveden kansallispuistoon. Matka jatkuu maastopyörillä puiston halki Kettulossin ja riippusillan kautta Kettulossin aina mahtavan Olhavanvuoren juurelle saakka.

Vesiteitse Repovedelle

Yrityksille ja ryhmille:

Virkistys-, kokous- ja asiakastilaisuudet

Oletko järjestämässä yrityksesi työntekijöille virkistys tai TYKY-päivää ja etsit päivään ohjelmaa? Vai onko järjestettävänä asiakastilaisuus, johon neukkari ja videotykki eivät riitä?
– Miten olisi maastopyöräily?

Pyöräilyn lisäksi järjestämme kumppaniemme kautta laadukkaat ruoka-, sauna-, kokoustila- ja majoituspalvelut!
http://www.bikehike.fi/yritykset-ryhmat/

Työhyvinvointi: Yritysten 10-kortit

Yritysten kannattaa tarjota työntekijöille pitkäjänteistä tukea liikuntaan, sillä liikunta auttaa tutkitusti eniten juuri niitä, joiden työkyky on heikentynyt ja stressi korkealla.
Bikehiken yritys-10-kortilla yrityksen työntekijät voivat käydä säännöllisesti maastopyöräilemässä: ohjatusti viikkolenkillä tai omatoimisesti vuokrapyörällä.

Viikkolenkki 10-kortti: 120 € | Vuokrapyörä 10-kortti: 150 €. Kysy lisää: info@bikehike.fi | 044 560 8083

Mahtavaa pyöräilykesää – Nähdään polulla!

Comments are closed.