+358 44 560 8083
Bikehike maastopyörävuokraamo tarjoaa maastopyörien vuokrausta Kouvolassa

Pyörävuokraamo

Tekeekö mieli maastoon, mutta oma fillari on vielä hommaamatta? Haluatko kokeilla erilaisia maastopyöriä ennen ostopäätöstä? Ehkä ajat metsässä vain pari kertaa vuodessa eikä oman hankkiminen kannata. Tarjoamme Mielakan pyörävuokraamossa loistavat puitteet maastopyöräilyyn – hyvä ja huollettu kalusto, kattavat maastoreitit suoraan ovelta sekä ystävällinen ja asiantunteva palvelu!

Kiitos pyöräilykaudesta 2017! Mielakan pyörävuokraamo on suljettu toistaiseksi. Lisätietoa kaudesta 2018 myöhemmin.

bikehike-maastopyora-vuokraamo-009
bikehike-maastopyora-vuokraamo-002
bikehike-maastopyora-vuokraamo-001
bikehike-maastopyora-vuokraamo-005
bikehike-maastopyora-vuokraamo-003
bikehike-maastopyora-vuokraamo-004
bikehike-maastopyora-vuokraamo-011
Cube-kid-240-1
cube-kid-200-bikehike-pyoravuokraamo
bikehike-maastopyora-vuokraamo-010
maastopyorakurssi-bihehike-kouvola-016
maastopyoraily-mielakka-kouvola-001
kokeile-maastopyorailya-mtb-kouvola-finland-004
maastopyoraily-mielakka-kouvola-002
maastopyorakurssi-bihehike-kouvola-005
maastopyorakurssi-bihehike-kouvola-014
maastopyorakurssi-bihehike-kouvola-013
bikehike-maastopyora-vuokraamo-006
bikehike-maastopyora-vuokraamo-008

Vuokrapyörät

Vuokravalikoimaamme kuuluu maastopyöriä lapsille, naisille ja miehille. Valittavana on etu- ja täysjousitettuja sekä fatbike -maastopyöriä. Asiantunteva henkikökuntamme neuvoo mielellään sinulle sopivan pyörän mallin ja koon.

Uutuutena kaudelle ´17 ovat tulleet lasten maastopyörät: Cube Kid 200 -pyörä, joka soveltuu 110-130 cm pituisille- ja Cube Kid 240 -pyörä 130-150 cm pituisille kuskeille. Alamäki- ja enduroajon ystäville tarjolla on pitkällä joustomatkalla varustettu Cube Fritzz 160 HPA Pro 27.5. Nyt koko perheen voimin maastoretkelle!

Mielestämme jokainen vuokraaja ansaitsee parhaan mahdollisen kokemuksen maastopyöräilystä, siksi pyörät huolletaan säännöllisesti ja puhdistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen.

Tervetuloa kokeilemaan maastopyöräilyä!

Vuokraa pyörä juhannukseksi!

Vuokraa nyt edullisesti maastopyörä juhannuksen ajaksi ja käy kavereiden tai perheen kanssa maastopyöräretkellä. Nouda pyörä keskiviikkona 21.6. ja palauta tiistaina 27.6.

Vuokrahinnasto

Maastopyörä Läskipyörä Täysjousto Lastenpyörä
1 tunti 20 20 30 15
Lisätunnit 10 10 10 7,5
8 tuntia 50 50 75 40
24 tuntia 70 70 90 50
Lisävuorokausi 40 40 50 30

Hinta sisältää: pyörä, kypärä, hanskat, lasit, lokasuojat ja juomapullo

Varaa pyörä! myynti@bikehike.fi | 044 560 8083

Varatessasi pyöriä kerro haluttu ajankohta, pyöräilijöiden pituudet ja lähtötasonne.

Reitit

Bikehike pyörävuokraamo Kouvolassa tarjoaa loistavat puitteet maastopyöräilyyn. Vuokraamon ovelta pääsee suoraan Mielakan kierrokselle, Kouvolan ensimmäiselle merkitylle maastopyöräreitille. Laskettelurinteenä tunnettu Mielakanmäki haastaviakin nousuja ja vauhdikkaita laskuja, mutta yhtälailla alavia puro- ja kosteikkoalueita. Reitti soveltuu yhtä lailla aloittelijalle kuin kokeneelle maastopyöräilijälle.

Mielakasta on hyvät maastoyhteydet eri suuntiin, kuten Kymijoelle ja edelleen Korialle ja Kuusankoskelle tai vaihtoehtoisesti Tykkimäen ja Käyrälammelle suuntaan. Mukaan retkelle saat meiltä paperisen kartan tai sähköisen jäljen.

Neuvomme mielellään kaikessa maastopyöräilyyn liittyvissä asioissa!

Yksityisopetus € 50 / h
Tarvitsetko apua alkuun pääsemisessä? Tiedustele ja varaa yksityistunti: myynti@bikehike.fi | 044 560 8083.

Vuokrausehdot

Vuokraaja todistaa henkilöllisyytensä voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella, josta vuokralleantaja ottaa valokopion. Polkupyörän vuokra maksetaan etukäteen. Maksuvälineenä käy käteinen ja maksukortit.
Polkupyörän vuokraus perustuu yhteiseen luottamukseen vuokraajan ja vuokralle antajan välillä. Vuokralleantaja huolehtii, että polkupyörä on huollettu, hyvässä kunnossa ja turvallinen käyttää. Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan pyörästä sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokraaja sitoutuu käyttämään pyörää vain sille tarkoitetulla tavalla. Pyörää ei saa luovuttaa toiselle eikä toisen kuljetettavaksi.
Vuokraaja vastaa polkupyörästä ja lisävarusteista niiden täydestä arvosta, kunnes pyörä on palautettu. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan pyörälle ja sen varusteille sattuneet vahingot sekä pyörästä kadonneet osat ja lisävarusteet.
Polkupyörä palautetaan sovittuun paikkaan sovitun vuokra-ajan päättyessä. Vuokralleantajalla on oikeus purkaa sopimus vuokra-ajan kuluessa, mikäli käy ilmi, että vuokraaja ei noudata vuokrasopimuksen ehtoja.

Pyörähuolto

Bikehiken pyörät huoltaa ja korjaa Heikin pyöräverstas Kuusankoskella. Heikki huoltaa perus- tavara- ja maastopyöriä sekä tarjoaa uutuutena polkupyörien sähköistyssarjojen asennuksia.

Katso myös >> Viikkolenkit

Kokeile maastopyöräilyä Bikehike KouvolaMielakan kierros, Kouvolan ensimmäinen merkitty maastopyöräreitti